Back to All Events

Info møde vedr. det kommende Maritimt center

Kære Sejler.

Vi vil gerne invitere jer til informationsmøde om det kommende Maritimt Center i Valhal d. 5 maj kl 18:30 – 20:30. Tag gerne din ægtefælle/kæreste med. Meld gerne tilbage om man forventer at deltage fysisk eller online, så vi kan forberede kaffe og kage, ikke bindende tilmelding inden d. 1 maj:

Frederikssund Lystbådehavn og Frederikssund Sejlklub er som I ved tæt involveret i processen med at definere visionerne for fremtidens lystbådehavn og maritimt center.

Vi har med en helt unik byrådsbevilling på 50 mio. kr muligheden for at løfte havnen og dens maritime aktiviteter på en måde vi ikke havde turde drømme om.

Projektet hviler på 4 hovedvisioner som Byrådet har truffet beslutning om skal indgå i projektet.

• Nytænkende maritime faciliteter

• En åben havn for alle

• Byrummet helt ned til havnen

• En moderne bæredygtig havn

Disse visioner vil vi gerne udfolde for Jer og i særdeleshed berører betydning af visionen med en moderne bæredygtig havn. Vi arbejder på at udvikle faciliteterne omkring lystbådehavnen så den er i stand til at kunne lade bådene bliver i vandet helåret rundt – kom og hør hvordan dette kan lade sig gøre og hvorfor dette tiltag kan være med til at forbedre havnemiljøet og få flere borgere interesseret i det maritime miljø og aktiviteter der foregår omkring havnen.

Earlier Event: March 7
FD generalforsamling 2022
Later Event: June 30
Tjek din vest med Sejl sikkert